Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΦΙΛΙΩ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
Η ψήφος πρέπει να είναι ταξική

Στις εργατικές κατοικίες στην περιοχή του Σταθμού, περιόδευσε η Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Σερρών

Η Φιλιώ Σαραντίδου
Η Φιλιώ Σαραντίδου
Το πρωί στους χώρους δουλιάς, το βράδυ στους χώρους κατοικίας. Ετσι εξελίσσεται καθημερινά το πρόγραμμα των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ και στο νομό Σερρών. Στόχος να φτάσει παντού το κάλεσμα για ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις 16 του Σεπτέμβρη.

Στο πλαίσιο αυτής της καθημερινής πανεξόρμησης, χτες το βράδυ, η Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μαζί με στελέχη της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, περιόδευσε στις Εργατικές Κατοικίες στην περιοχή του Σταθμού. Πόρτα πόρτα, μίλησαν με τους εργάτες και τις εργάτριες, τα παιδιά τους. Συζήτησαν για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική λαϊκή οικογένεια, το μισθό που δε φτάνει να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των ίδιων και των παιδιών τους, το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, που γίνεται εμπόρευμα.

«Τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε συμπεράσματα για την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, την πολιτική της ΕΕ και των υποστηρικτών της και να απαντήσουμε με την ψήφο μας», είπε η Φιλιώ Σαραντίδου. Και τους κάλεσε να μη δώσουν δύναμη στα κόμματα του κεφαλαίου που αύριο θα τη χρησιμοποιήσουν για να εντείνουν την επίθεση στα δικαιώματά τους. Να μην παρασυρθούν από τον ΣΥΝ, που, ενώ στήριξε τις στρατηγικές επιλογές (Μάαστριχτ, κ.λπ.) και διευκόλυνε τις επιδιώξεις της πλουτοκρατίας, τώρα εμφανίζεται να κλαίει πάνω από τα συντρίμμια και να οργίζεται.

Με αξιοπρέπεια να σταθούν στην κάλπη. Να γυρίσουν την πλάτη στην ιδεολογική τρομοκρατία, στα ψευτοδιλήμματα που ορθώνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για δήθεν ακυβερνησία και πολιτική αστάθεια, με στόχο να εγκλωβίσουν την ψήφο του λαού και πάλι στο καλάθι του δικομματισμού.

«Η λαϊκή αντεπίθεση μπορεί να βάλει εμπόδια, να χαλάσει τα νέα αντιλαϊκά σχέδια», σημείωσε και τους κάλεσε να ψηφίσουν με κριτήριο τα συμφέροντα της τάξης τους. Να ρίξουν στην κάλπη ψήφο ταξική, ψήφο στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ