Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007 - αριθ. φύλλου: 9865

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οσοι αισθάνονται προδομένοι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ

«Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι, που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι, εξαπατημένοι, από τα κόμματα που ψήφισαν εναλλάξ, πότε τη ΝΔ και πότε το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις 16 του Σεπτέμβρη. Να τιμωρήσουν έμπρακτα τα κόμματα αυτά, ακριβώς γιατί τους πρόδωσαν. Να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ, που μεταφράζεται σε δύναμη του λαϊκού κινήματος, σε δύναμη της συσπείρωσης και συμπαράταξης των ριζοσπαστικών λαϊκών δυνάμεων». Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη διάρκεια περιοδείας της στα Πετράλωνα.


ΣΕΛ.  3

Παλιές και ΝΕΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ πάνω στις στάχτες...

Ο «Ρ» αποκαλύπτει σήμερα ...μεγαλεπήβολα σχέδια και επενδυτικά προγράμματα, που είχαν υποβληθεί στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από ελληνικές και ξένες εταιρείες...

  • Την ίδια μέρα που το πρωτοσέλιδο του «Ρ» έκανε λόγο για σχέδια επιχειρηματικής δράσης πάνω στα αποκαΐδια, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας της ΝΔ ομολόγησε ότι τα προγράμματα ανασυγκρότησης για τις πυρόπληκτες περιοχές, ουσιαστικά, παραπέμπουν σε χρυσοφόρες μπίζνες του μεγάλου κεφαλαίου.
  • Σήμερα ο «Ρ» αποκαλύπτει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν, ήδη, δρομολογήσει για τις περιοχές που καταστράφηκαν ολοσχερώς επενδυτικά προγράμματα. Το 2003, ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ είχε παρουσιάσει μελέτη, που προέβλεπε την κατασκευή ξενοδοχείων, γηπέδου γκολφ και τουριστικών κατοικιών στην περιοχή του Καϊάφα. Στο πρόγραμμα της ΝΔ για την Ηλεία περιλαμβάνεται η κατασκευή γηπέδου γκολφ και τουριστικών καταλυμάτων στην περιοχή του Κατάκολου.
  • Ο «Ρ» αποκαλύπτει σήμερα: Την επίσκεψη επενδυτικού περιεχομένου από εκπροσώπους πολυεθνικού επιχειρηματικού ομίλου και Αμερικανών επενδυτών στην Ηλεία. Τα σχέδια της «Αγροτουριστικής» για την περιφέρεια της Πελοποννήσου. Επενδυτικά προγράμματα, που «τρέχουν» στη Μεσσηνία...

Eurokinissi

Eurokinissi


ΣΕΛ.  8  -  9

Συνέντευξη της Αλ. Παπαρήγα στο ΑΛΤΕΡ

Συνέντευξη στο «ΑΛΤΕΡ» και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου θα δώσει σήμερα, Πέμπτη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η συνέντευξη θα γίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ στις 9 το βράδυ.




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ