Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΕΑΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ολοι οι Αντιστασιακοί στη μάχη με το ΚΚΕ

Ολες οι δυνάμεις της ΠΕΑΕΑ μέχρι την ημέρα των βουλευτικών εκλογών ρίχνονται στη μάχη του ψηφοδελτίου, μέσα και δίπλα από τους συνδυασμούς του ΚΚΕ. Τα παραπάνω υπογραμμίζονται σε διακήρυξη της ΠΕΑΕΑ για τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη 2007, στην οποία επισημαίνεται προς όλα τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ πως, για το λόγο αυτόν μέχρι τις εκλογές, αναστέλλονται όλες οι εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες των Παραρτημάτων της για το συνέδριο της 3 και 4 Νοέμβρη.

Στη μάχη των εκλογών, τονίζεται στη διακήρυξη της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - ΠΕΑΕΑ -, οι αγωνιστές και αγωνίστριες της ΠΕΑΕΑ θα δώσουν, όπως πάντα, όλες τους τις δυνάμεις για να βγει το ΚΚΕ πιο ισχυρό σε ψήφους και σε έδρες στη νέα Βουλή. Ετσι ώστε να αντιπαλέψει από καλύτερες θέσεις τις δυνάμεις του δικομματισμού, που θα φέρουν νέα δεινά για τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα ποιο από τα δύο κόμματα, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Καλούνται όλες οι Νομαρχιακές και Διοικητικές Επιτροπές των παραρτημάτων να συνεδριάσουν έκτακτα, με μόνο θέμα τις εκλογές, ώστε να οργανώσουν τη μάχη των εκλογών. Να απευθυνθούν σε όλους τους αγωνιστές και να τους παροτρύνουν ώστε όχι μόνον να ψηφίσουν οι ίδιοι το ΚΚΕ, αλλά και να απευθυνθούν σε όσους περισσότερους πολίτες μπορούν, στις οικογένειες των αγωνιστών που έχουν πεθάνει, σε ανένταχτους αγωνιστές, αλλά και οπαδούς άλλων κομμάτων για να τους πείσουν ότι το συμφέρον τους είναι να τιμωρήσουν με την ψήφο τους τα δύο λεγόμενα μεγάλα κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ΣΥΝ που είναι «τσόντα» και εφεδρεία του συστήματος, και να ψηφίσουν μαζικά το ΚΚΕ, το Κόμμα της Αντίστασης.

Και η διακήρυξη καταλήγει:

Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της ΕΑ και του ΔΣΕ ψηφίζουμε, όπως πάντα, το τιμημένο ΚΚΕ, όχι μόνον γιατί ήταν ο οργανωτής, εμπνευστής και καθοδηγητής, η ραχοκοκαλιά της μεγάλης Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Αλλά και γιατί είναι το μόνο απ' όλα τα κόμματα που στάθηκε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, συμπαραστάτης και καθοδηγητής μας, στον αγώνα για τη λύση των προβλημάτων των Αντιστασιακών και την προώθηση των θέσεων του λαϊκού κινήματος γενικότερα. Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας και του Λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ