Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΒΟΙΩΤΙΑ
Ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης

Ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Βοιωτία, το οποίο παρουσίασε χτες η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας σε συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά. Συμμετέχουν σ' αυτό εργάτες, αγρότες, υπάλληλοι, επιστήμονες, νεολαία και γυναίκες, όλοι τους καταξιωμένοι αγωνιστές στο χώρο τους. Είναι ένα ψηφοδέλτιο, που αποτελεί εχέγγυο για τη συνέχιση των λαϊκών αγώνων και μετά τις 16 του Σεπτέμβρη. Τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος παρουσίασε ο Παναγιώτης Αρβανίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, οι οποίοι είναι:

- ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ Κώστας, γιατρός γυναικολόγος.

- ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- ΓΚΙΟΚΑ Βάσω, παιδίατρος, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Θήβας, μέλος της Παιδιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

- ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Δημήτρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, διευθυντής του «Ριζοσπάστη».

- ΞΕΝΟΣ Βαγγέλης, γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Επαρχίας Θήβας του ΚΚΕ, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φαρμάκου.

- ΤΟΓΙΑΣ Σοφοκλής, γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης της Επαρχίας Λιβαδειάς του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος σημείωσε πως «συσσωρευμένη αρνητική εμπειρία του λαού από τη δικομματική εναλλαγή και τα αποτελέσματα της πολιτικής της μπορεί να εκφραστεί στις εκλογές με ταυτόχρονη την υπολογίσιμη απώλεια δυνάμεων των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ ώστε να δρομολογηθούν θετικές διεργασίες».

Ακολούθως επισήμανε πως «το να ψηφίσει κάποιος το ΚΚΕ δεν προϋποθέτει την απόλυτη συμφωνία και ταύτιση με τις απόψεις του. Οσοι κάνουν το βήμα να είναι σίγουροι πως ψήφο στο ΚΚΕ σημαίνει εντολή στους βουλευτές και το ίδιο το Κόμμα για συνεπή αντίσταση, αγώνα, διεκδίκηση, χωρίς καμία υποχώρηση της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων» και κατέληξε: «Η εκλογική ενίσχυση της δεξαμενής του ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη δεξαμενή από τα λαϊκά στρώματα να αντλήσουν νερό ανάτασης, αισιοδοξίας και πάλης που μπορεί να φτάσει μέχρι και τη διεκδίκηση της λαϊκής εξουσίας».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org