Σάββατο 14 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά από δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. περιοδεία στην Οκτωνιά και στις 9 μ.μ. ομιλία στον Αϊ-Βλάσση του Δήμου Κονιστρών Εύβοιας θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Παντελής.

-- Κλιμάκιο της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κ. Μπασδέκη θα περιοδεύσει σε Παύλιανη - Οίτη στις 8 μ.μ.

-- Ο Θαν. Παφίλης στις 11 π.μ. θα επισκεφτεί ομάδες παραγωγών στη Σκύδρα, στις 3 μ.μ, την Αρνισσα και την Παναγίτσα Βεγορίτιδας και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Γιαννιτσά (Πλατεία ΕΠΟΝ).

-- Στις 9 μ.μ., στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος.

-- Στις 9.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Δήμο Παλέμου Αιτωλοακαρνανίας θα μιλήσει ο Τάκης Πατούλας.

-- Στον Λόφο Λάρισας θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. ο Π. Λιόλιος και στο Στόμιο στις 9 μ.μ. ο Χρ. Χαλκιάς.

-- Στη συνοικία Φλαμούλι (καφενείο «Αργύρης») των Τρικάλων θα μιλήσει στις 7 μ.μ. ο Γ. Καΐκης.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. ο Θ. Παφίλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Εξαπλάτανο Πέλλας και θα περιοδεύσει στο Λουτράκι.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της Βλαχιώτης Λακωνίας θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στο Δομοκό θα μιλήσει ο Γιώργος Νικολάου.

-- Πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση οργανώνει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ στις Μέλαμπες, στις 11 το πρωί, με κεντρικό ομιλητή τον Μανούσο Μανουσογιαννάκη.

-- Στις 11 π.μ. ο Τ. Τσιόγκας θα μιλήσει στη Βερδικούσια Λάρισας. Την ίδια ώρα ο Χρ. Χαλκιάς θα μιλήσει στην Καρίτσα.

Τη Δευτέρα 16/7

-- Στις 8.30 μ.μ. στην περιοχή του Παπάγου (Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, απέναντι από το Δημαρχείο) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις εκλογές και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαρκέτης.

-- Στις 9 μ.μ. σε καφενείο της περιοχής του Ζωγράφου (Γαλήνης 5) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

-- Στις 11 π.μ. τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών (Πειραιώς 31, Αθήνα) θα επισκεφθεί κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη.

-- Στο εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ στην Ελευσίνα θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Αχτιδικής Επιτροπής Θριασίου του ΚΚΕ στις 11 π.μ.

-- Στις 2 μ.μ. ο Γιώργος Τούσσας, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Λέσβο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΛΕΣΒΙΟΝ στη Μυτιλήνη.

-- Στον εργοστάσιο «Κελαϊδίτης ΑΕ» στη Χαλκίδα θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. και θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Γιώργος Αργύρης.

-- Στις 11 π.μ. κλιμάκιο της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Παπά θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Νομαρχίας και της Πολεοδομίας στη Χαλκίδα.

-- Σε σύσκεψη ΕΒΕ Ανατολικής Φθιώτιδας που θα γίνει στη Στυλίδα στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης.

-- Κλιμάκιο της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το δήμαρχο Αρχανών για τα προβλήματα των κατοίκων του Δήμου. Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Δημήτρης Βρύσαλης. Αμέσως μετά θα γίνει περιοδεία στους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ, στον παιδικό σταθμό και στη διαδημοτική επιχείρηση ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

-- Στις 11 π.μ. θα γίνει περιοδεία και ομιλία στους εργαζομένους στα σφαγεία του Δήμου Αρκαλοχωρίου με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη.

-- Μαζική εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ. στα Τρίκαλα ενάντια στην ελεγχόμενη στάθμευση που επιβάλλει ο Δήμος Τρικκαίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ