Σάββατο 14 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εγκαίνια...

Το δημόσιο χρήμα ρέει άφθονο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά οι εργαζόμενοι ας μην ετοιμάζουν τα... μαχαιροπίρουνά τους γιατί οι τσέπες που γεμίζουν είναι των επιχειρηματιών, των «στυλοβατών» της οικονομικής ανάπτυξης, που άμα και αν χορτάσουν - οι αχόρταγοι! - θα πετάξουν «κοκαλάκι» και στον εργαζόμενο. Τρία εγκαίνια στη σειρά είχε προχτές ο Δ. Σιούφας στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη, όπου και ο ίδιος προβλήθηκε, αλλά και το κυβερνητικό έργο και μάλιστα με μεγάλη οικονομία κινήσεων, αφού τα πρόλαβε όλα με μια επίσκεψη.

Εγκαίνια Νο 1: Σύνδεση φυσικού αερίου με ΒΙΠΕ Κιλκίς. Σημαντικό έργο για τις εύρωστες επιχειρήσεις που εγκαταστάθηκαν εκεί, με σημαντικές κρατικές επιχορηγήσεις για τις υποδομές. Οχι, βιοτεχνίες δεν έχει, πού να βρουν λεφτά για τέτοια μετεγκατάσταση.

Εγκαίνια Νο 2: Θερμοκοιτίδα τεχνολογικών επιχειρήσεων THERMI ΑΕ στη Θεσσαλονίκη. Ενα κτίριο, 31 επιχειρήσεις, δημόσια επιχορήγηση και ένα ιδανικό παράδειγμα - σύμφωνα με τον υπουργό - συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Για να δυναμώνει ο ιδιωτικός εννοείται...

Εγκαίνια Νο 3: Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν από το 2008, αλλά δεν πειράζει. Κατά τον υπουργό οι νέες υποδομές δίνουν στην πόλη «το προβάδισμα στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας στη ΝΑ Ευρώπη». Η κατασκευή έχει επιδοτηθεί αδρά από το Δημόσιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ