Σάββατο 26 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
«Οχι» στην απαγόρευση των διαδηλώσεων

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (ΕΚΑ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή του την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεχίζοντας τον αντεργατικό της κατήφορο και μετά την προσπάθεια που κάνει για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, επιχειρεί και την απαγόρευση των διαδηλώσεων για να φιμώσει τους εργαζόμενους, νομίζοντας ότι με τον αυταρχισμό θα μπορέσει να τους καθυποτάξει.

«Πρόκειται για φασιστικού είδους αντίληψη που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση για να περάσει την αντιλαϊκή - αντεργατική της πολιτική», υπογραμμίζεται στην καταγγελία του ΕΚΑ. Παράλληλα το ΕΚΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους και όλους τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες και να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση και στους συμμάχους της να καταργήσουν δημοκρατικά δικαιώματα που οι εργαζόμενοι και το λαϊκό κίνημα έχουν κερδίσει με θυσίες και αίμα.

Καταλήγοντας το ΕΚΑ δηλώνει ότι: «Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε μέχρι να ανατρέψουμε αυτή τη βάρβαρη αυταρχική πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πολιτική που φέρνει μόνο φτώχεια και ανεργία για τους εργαζόμενους και μεγαλύτερα κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ