Κυριακή 4 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ σε πολλά μέτωπα

Για όλο το Μάρτη έχουν αναγγελθεί συλλαλητήρια, διαδηλώσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, που οργανώνονται από εκατοντάδες συνδικάτα, μαζικές οργανώσεις, συλλόγους, κινήσεις, επιτροπές αγώνα

-- Συλλαλητήρια των ταξικών συνδικάτων την Πέμπτη 8 Μάρτη σε περίπου 50 πόλεις όλης της χώρας. Στην Αθήνα στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

-- Στις 29 Μάρτη προετοιμάζεται η 24ωρη απεργία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών δυνάμεων, με αιχμή το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

-- Στις 14 Μάρτη περιφερειακές συγκεντρώσεις των συνταξιούχων και στάση εργασίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενώ προς τα τέλη Μάρτη οργανώνεται απεργία στο Δημόσιο.

-- Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, με κορύφωση στις 18 Μάρτη, μέρα αγωνιστικού γιορτασμού του Κιλελέρ.

2 - 3, 5, 10 - 13, 16 - 19

-- Την Τετάρτη 7 Μάρτη έχουν ορίσει οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, ως μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για το Ασφαλιστικό.

-- Την Παρασκευή 16 Μάρτη δεκάδες μαζικοί φορείς διοργανώνουν συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, με αφορμή τα 8 χρόνια από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και τα 4 χρόνια από την εισβολή και κατοχή στο Ιράκ.

-- Καθημερινές αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών, σπουδαστών, εκπαιδευτικών και μεγάλο συλλαλητήριο αυτή τη βδομάδα κατά την ημέρα ψήφισης του νόμου - πλαισίου στη Βουλή.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ