Αυτή φορά, τα κρεμμύδια δε θα τα χρησιμοποιήσουμε για γέμιση, αλλά θα τα γεμίσουμε, θα τα κάνουμε γεμιστά με κιμά. Θα χρειαστούμε: 8 κρεμμύδια μεγάλα, 350 γρ. κιμά, 4 κουταλιές σούπας λάδι, τρεις κουταλιές βούτυρο, 3 σκελίδες σκόρδο, 150 ml μπίρα, 2 φέτες ψωμί για τοστ, 150 γρ. γκούντα τριμμένη, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, λίγη πάπρικα.
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε μια ροδέλα από το καθένα. Τα ζεματάμε 4` - 5` σε καυτό αλατισμένο νερό και μετά τα στραγγίζουμε και αφαιρούμε αρκετή από τη σάρκα τους, προσέχοντας να μην χαλάσουμε το σχήμα τους. Ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με το βούτυρο και καβουρντίζουμε τον κιμά με το σκόρδο. Σβήνουμε με μπίρα και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ψωμί, την γκούντα και το μαϊντανό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα κρεμμύδια με το μείγμα του κιμά και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε βουτυρώσει καλά. Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο 20` περίπου και ...καλή όρεξη!