Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Εδώ ξεπουληματείο»!

Δεν πρόλαβε να εξαγγείλει προγραμματικό συνέδριο ο Γ. Παπανδρέου και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το νεοφιλελεύθερο... τσουνάμι που ευαγγελίζονται.

Ανάμεσά τους και ο κ. Ανδρουλάκης που σε προχτεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ δικαίωσε για μια ακόμα φορά τον πρόεδρό του, που στις εκλογές του 2004 τον έβαλε στο ίδιο ψηφοδέλτιο (Επικρατείας) με τους Μάνο και Ανδριανόπουλο. Πώς; Δίνοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση του μέγιστου προβλήματος της εποχής μας, των... διαδηλώσεων!

Οπως σημείωσε, φανερά ενοχλημένος για την... κατάσταση που επικρατεί, «το κέντρο (σ.σ. της Αθήνας) πια ανήκει στους δημοσίους υπαλλήλους...». Συναγωνιζόμενος, μάλιστα, σε «ευαισθησία» τον Β. Πολύδωρα για τις διαδηλώσεις, συμπλήρωσε ότι «θέλει άλλη νοοτροπία κοινωνική, πολιτική, των συνδικαλιστών. Να βρεθεί μία άλλη λύση. Δεν μπορεί το κέντρο να είναι συνεχώς κλειστό. Κανένα πολιτιστικό, πολιτικό, διοικητικό κέντρο στον κόσμο δεν είναι συνεχώς κλειστό από τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι μεγάλο το πρόβλημα».

Αυτά είπε ο κ. Ανδρουλάκης για τις διαδηλώσεις. «Τιμώντας», έτσι, με τον τρόπο του, και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ως γνωστόν, άλλωστε, ο καθένας ό,τι έχει δίνει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ