Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οργώνουν όλη τη χώρα οι κομμουνιστές

Συνεχίζεται η Πολιτική Εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σ' όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών, με εξορμήσεις, συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στελεχών. Στα πλαίσια της Εξόρμησης:

  • Σήμερα Τετάρτη γίνονται οι παρακάτω περιοδείες - εκδηλώσεις:

- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μπ. Αγγουράκη,μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφθεί την INTRAKOM AE και θα έχει συνάντηση, στις 9.30 π.μ., με το Σωματείο Εργαζομένων. Επίσης θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Η αντιπροσωπεία με τον Μπ. Αγγουράκη, λίγο αργότερα, στις 11.30 π.μ., θα επισκεφθεί την εταιρία VIANEX AE και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Το πρωί στις 9 γίνεται περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Θεωνά στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού και συζήτηση με τους εργαζομένους.

- Με τους εργάτες του Δήμου Ηλιούπολης, θα βρίσκεται στις 6.00 το πρωί ο Γ. Σκιαδιώτης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στον ΟΣΚ θα περιοδεύσει στις 8.30 το πρωί ο Κράτης Κυριαζής,υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

- Στους εργάτες του Δήμου Μπραχαμίου θα περιοδεύσει στις 6.30 το πρωί η Χρ. Τσεντούρου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στον ΟΤΕ και μετά θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μπραχαμίου.

- Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - ενημέρωση στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) με θέμα: Οργανωτικά - τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ευρωεκλογές.

- Η ΚΟΒ Προφήτη Ηλία Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη σημασία των ευρωεκλογών, στα γραφεία της(Ελ. Βενιζέλου 95) στις 7.30 μ.μ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν προεκλογική σύσκεψη, ώρα 7 μ.μ., στα γραφεία τους (Κερκύρας 91, τηλ. 88.26.775) με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και ευρωεκλογές '99".

- Σε σύσκεψη καλούν τους Ζακυνθινούς της Αθήνας προσωπικότητες που κατάγονται από το Νομό και ζουν στην Αθήνα. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Εμείς οι Ζακυνθινοί που ζούμε στην Αθήνα στρατευτήκαμε στον αγώνα για τη νίκη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ εδώ και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, που θέλουν τη νίκη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ, να παραβρεθούν στη σύσκεψη που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 12 Μάη στις 7 το απόγευμα στο κτίριο της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, στην Ομόνοια.

  • Αύριο Πέμπτη 13/5, ώρα 9 το πρωί, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Θεωνάς πραγματοποιεί περιοδεία στην ΠΥΡΚΑΛ,ενώ, το απόγευμα, ώρα 6 μ.μ.,θα περιοδεύσει στο Θησείο.

- Σύσκεψη συνταξιούχων διοργανώνει η ΚΟΒ Ταξιαρχών Κορυδαλλού στα γραφεία της (Ταξιαρχών 111), ώρα 7 το απόγευμα, με θέμα: "Ευρωπαϊκή Ενωση και πολιτική για τους συνταξιούχους".

Στην Αρκαδία

Η ΝΕ Αρκαδίας οργανώνει:

Σήμερα Τετάρτη 12/5 περιοδεία και ομιλία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λάδωνα στις 10 π.μ., με ομιλητή τον Ν. Γόντικα,μέλος της ΕΠ. Επίσης, το βράδυ στις 8 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Τροπαίων με ομιλητή τον Ν. Γόντικα.

Στο Ρέθυμνο

Περιοδεία στο Ν. Ρεθύμνου πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη, 12.5, ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: Ωρα 9.30 π.μ. επίσκεψη στο Δήμο Λαππαίων,στις 11 π.μ. επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Στις 12 μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 8 μ.μ. ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ρεθύμνου.

Στο Ηράκλειο

Αύριο Πέμπτη, 13 Μάη, η ΝΕ του ΚΚΕ, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, διοργανώνει ανοιχτή αντιπολεμική συγκέντρωση στα Λιοντάρια στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την ίδια μέρα, το πρωί, αντιπροσωπεία της ΝΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή, θα περιοδεύσει:

- Στη Μάνδρα του Δήμου στη ΒΙΠΕΗ, ώρα 7 π.μ.

- Στο ΠΕΠΑΓΝΗ, ώρα 8.30 π.μ.

- Στο εργοτάξιο Παγκρητίου Σταδίου, ώρα 11.30 π.μ.

- Στις 12.30 το μεσημέρι, ο Σπ. Χαλβατζής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (στα γραφεία της ΝΕ Ηρακλείου).

Στη Θεσπρωτία

- Η ΝΕ Θεσπρωτίας διοργανώνει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, ώρα 9 μ.μ., με ομιλητή τον γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Κράτη Κυριαζή,υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Στη Φωκίδα

Στο Ν. Φωκίδας γίνονται περιοδείες συγκεντρώσεις και ομιλίες:

- Αύριο Πέμπτη στο Σερνικάκι, στις 8 μ.μ., ομιλία με τον Κόζαρη Γιάννη, μέλος της ΝΕ. Ενώ περιοδεία θα πραγματοποιήσει στα χωριά Βουνιχώρα - Αγία Ευθυμία ο Θαν. Αγγελέτος, μέλος της ΝΕ.

Την Παρασκευή,ώρα 8 μ.μ., θα γίνουν ομιλίες στα χωριά Γλυφάδα με ομιλητή τον Ν. Αγγελόπουλο,μέλος της ΕΠ Στερεάς και Αμυγδαλιά, με ομιλητή τον Θανάση Αγγελέτο,μέλος της ΝΕ Φωκίδας.

- Το Σάββατο, 15.5, στις 8 μ.μ., θα γίνουν ομιλίες στην Ποτιδάνεια, με τον Ν. Αγγελόπουλο, μέλος της ΕΠ και στον Πολύδροσο με τον Ι. Παναγή.

Στην Κεντρική Μακεδονία

- Προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 13 Μάη στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.Στη συγκέντρωση, θα χαιρετίσει ο Γιάννης Παττάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

- Προεκλογική συγκέντρωση διοργανώνει αύριο Πέμπτη 13 Μάη στις 8.30 μ.μ. και η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ορμύλιας, με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

Αλλες κεντρικές συγκεντρώσεις
  • Την Παρασκευή 14.5

- Σε συγκέντρωση στο Αργος θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Τρίπολη, στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΝΕ Αρκαδίας, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ.

- Τέλος, στη Λαμία, σε κεντρική συγκέντρωση του Κόμματος, θα μιλήσουν οι Γιάννης Θεωνάς,ευρωβουλευτής και Γιάννης Παττάκης,υποψήφιος ευρωβουλευτής.

  • Το Σάββατο 15.5:

- Σε πολιτική συγκέντρωση στα Τρίκαλα θα μιλήσουν οι Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γιάννης Παττάκης,υποψήφιος ευρωβουλευτής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκέντρωση ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς(2018-03-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ(2015-09-17 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2015-05-22 00:00:00.0)
Περιοδείες, συγκεντρώσεις παντού(1999-05-13 00:00:00.0)
"Φουλάρουν τις μηχανές" της ενημέρωσης(1997-03-01 00:00:00.0)
Με δυναμισμό στη μάχη της ενημέρωσης(1997-02-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ