Τρίτη 2 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
"Δυνατά" στη μάχη από την πρώτη μέρα

"Δυνατά" μπήκαν στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες σ' όλη την Ελλάδα. Από νωρίς το πρωί στα εργοστάσια, στα στέκια των οικοδόμων και των ναυτεργατών, στη συνέχεια, όλη τη μέρα, στις υπηρεσίες, στα εμπορικά, στα καφενεία αλλά και σπίτι το σπίτι, με το κουπόνι και με την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ στο χέρι, "έκλεισαν" χρήματα, πήραν χρήματα και, το κυριότερο, δέχτηκαν ενέσεις αισιοδοξίας από τη θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων και των άλλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Ολα δείχνουν πως το "στοίχημα" του Κόμματος όσον αφορά στην Οικονομική Εξόρμηση για τις Ευρωεκλογές θα κερδηθεί.

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που έφταναν από την ΚΟΑ - τη μεγαλύτερη Οργάνωση του Κόμματος - και μάλιστα από νωρίς χθες το απόγευμα. Πυρετώδης ρυθμός κυριαρχούσε στα "στέκια" των διάφορων αχτίδων της Αθήνας, όπου οι υπεύθυνοι σύντροφοι δέχονταν τα πρώτα αποτελέσματα της δουλιάς των συντρόφων, άκουγαν τις παρατηρήσεις τους, μάζευαν τα χρήματα, συμπλήρωναν τα στατιστικά, μελετούσαν τους διάφορους δείχτες, έβγαζαν τα πρώτα συμπεράσματα. Πολλά ατομικά πλάνα, μέχρι εκείνη την ώρα, έφταναν μέχρι και το μισό της κάλυψής τους, ενώ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και χαρακτηριζόταν από την καλή διάθεση και τα "πειράγματα" μεταξύ των συντρόφων για την απόδοση του καθενός στην Οικονομική Εξόρμηση. Διάχυτη στα πρόσωπά τους ήταν η αισιοδοξία, μιας και όλοι ήταν βέβαιοι ότι όσο προχωρούσε η βραδιά τόσο θα έφταναν στα γραφεία όλο και μεγαλύτερα ποσά.

Ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, γραμματέας της αχτίδας ΔΕΚΟ - Τραπεζών, δήλωσε στο "Ρ" πως, μέχρι εκείνη την ώρα, είχε καλυφθεί ήδη το 11% του πλάνου τους, το οποίο ας σημειωθεί φτάνει τα 15 εκατομμύρια. Δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία της κάλυψης και αισιόδοξος για την υπερκάλυψη του ειδικού πλάνου της πρώτης μέρας, ενώ έδειχνε απόλυτα βέβαιος για το τελικό αποτέλεσμα της Εξόρμησης. "Υπάρχουν σύντροφοι που έχουν καλύψει ήδη μέχρι και το 60% του ατομικού τους πλάνου. Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει αισιοδοξία. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι σημαίνει να ενισχύει οικονομικά το ΚΚΕ", μας τόνισε.

Επόμενος σταθμός, το τέλος της πρώτης βδομάδας. Οπου, βέβαια, δεν πρέπει να υπάρχει μέλος και φίλος του Κόμματος και της ΚΝΕ που να μην έχει παραδώσει τους πρώτους καρπούς της πολιτικής - οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος. Και όλα δείχνουν ότι οι καρποί αυτοί θα είναι πλούσιοι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζουν με πείσμα και αποφασιστικότητα(2009-01-09 00:00:00.0)
Επιτυχημένη «πρεμιέρα»(2004-11-02 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά!(2001-11-06 00:00:00.0)
Μεγάλη η ανταπόκριση του λαού(1997-11-04 00:00:00.0)
Με ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα(1996-03-02 00:00:00.0)
Στο "παραπέντε"(1995-01-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ