Παρασκευή 23 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών

Σε νέες συλλήψεις προέβη τις τελευταίες μέρες η Ασφάλεια Αττικής στα πλαίσια των ερευνών για τα κυκλώματα που προωθούν στην πορνεία ακόμα και ανήλικα κορίτσια από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η Ασφάλεια ανακοίνωσε ότι εξαρθρώθηκε ολόκληρη η σπείρα, στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από 15 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων. Ως εγκέφαλος φέρεται ο 33χρονος επιχειρηματίας Σωτήρης Μάνης,ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε διαφημιστικό γραφείο στη λεωφόρο Συγγρού. Με μικρές αγγελίες που δημοσίευε σε εφημερίδες και περιοδικά εξασφάλιζε πελατεία σε κέντρα μασάζ, σε διάφορα μπαρ, ενώ πρόσφερε και γυναίκες ακόμα και για κατ' οίκον επισκέψεις.

Η εγκληματική τους δράση αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες, όταν μια 16χρονη Ρουμάνα αποκάλυψε σε πελάτη ότι αναγκαζόταν παρά τη θέλησή της να εκδίδεται. Η ίδια έκανε λόγο και για αστυνομικούς προστάτες, είτε πελάτες, του κρυφού οίκου ανοχής στον οποίο δούλευε, στην οδό Βουλιαγμένης 39 στη Γλυφάδα. Οι καταγγελίες όμως αυτές δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί. Ο Μάνης είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία πολλές φορές κατά το παρελθόν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ