Παρασκευή 23 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Νεκρή μια εικοσάχρονη φοιτήτρια

Η 20χρονη φοιτήτρια Βασιλική Κατσάνου από τα Τρίκαλα, ήταν το θύμα ένοπλης ληστείας που διαπράχτηκε χτες το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Η άτυχη κοπέλα βρήκε το θάνατο λίγους μόνο μήνες μετά την είσοδό της στο πανεπιστήμιο.

Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα στη 1 μετά το μεσημέρι και οπλισμένοι με περίστροφα άδειασαν τα ταμεία. Οταν όμως επιχείρησαν να βγουν από την τράπεζα, από τον σάκο που κρατούσαν άρχισαν να πέφτουν δεσμίδες με χρήματα. Τότε μεταξύ των ληστών επικράτησε σύγχυση, με αποτέλεσμα ο ένας να τρομοκρατηθεί και να πυροβολήσει στα τυφλά δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε την άτυχη κοπέλα στο στήθος, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Αμέσως μετά οι ληστές επιβιβάστηκαν σε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο υποκατάστημα που είναι αφύλακτο, τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν εισβάλει ληστές άλλες τρεις φορές και σχεδόν πάντα την ίδια ώρα. Ακόμα και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όπως διαπιστώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όταν μεταφέρθηκε η βιντεοκασέτα για εξέταση, ήταν εκτός λειτουργίας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ