Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
"Μαύρο" στους υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής

Να καταψηφίσει τους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες που συμφωνούν και στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, καλεί το λαό η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ΝΕ Αχαϊας επισημαίνεται: "Στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές το ΚΚΕ καλεί το λαό και με την ψήφο του να εκδηλώσει την αντίθεσή του στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, να καταδικάσει το νόμο "Καποδίστρια", που οδηγεί στην ερήμωση των κοινοτήτων, συμβάλλει στο ξεκλήρισμα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Να μη νομιμοποιήσει την πολιτική εκείνη που μετατρέπει τους δήμους και τη νομαρχία σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς και μακρύ χέρι της κρατικής εξουσίας. Να καταψηφίσει τους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες που συμφωνούν και στηρίζουν αυτή την πολιτική. Με την ψήφο του να στείλει μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης.

Η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ προειδοποιεί το λαό του Διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων να μην παρασυρθεί από διάφορες φωνές οι οποίες τον καλούν στο συμβιβασμό και την υποταγή. Κάνει γνωστό ότι ο Χρήστος Παπαδάτος δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, οι ενέργειές του, όπως η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, έρχονται σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα και με την πολιτική του ΚΚΕ και γι' αυτό δεν εκφράζει το ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ