Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Οπλο στα χέρια των εργαζομένων

"Η νίκη του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" θα είναι όπλο στα χέρια των εργαζομένων, στην πάλη τους για ένα καλύτερο αύριο, γι' αυτούς και την πόλη. Είναι καιρός ΤΩΡΑ να κάνουμε την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μας, με την αγωνιστική δράση, αλλά και με την ψήφο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. ΤΩΡΑ πρέπει να εκφράσουμε τη θέλησή μας και να καταδικάσουμε όλους όσοι εφαρμόζουν, αλλά και στηρίζουν αυτήν την πολιτική. Ψηφίστε με κριτήριο τα πραγματικά σας προβλήματα".

Αυτά τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Σαχίνης σε ομιλία του, στη διάρκεια περιοδείας στα γραφεία της ΔΕΗ (παραλίας) κλιμακίου του συνδυασμού, στην οποία συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Κυριακίδης και Γ. Κοσμίδης. Ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού περιόδευσε στους χώρους εργασίας και συζήτησε με τους εργαζόμενους, επισήμανε ότι, σ' αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο και τους εργαζόμενους συνθήκες, που τα πάντα ξεπουλιούνται στο κεφάλαιο και στις πολυεθνικές, που ανατρέπονται εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα, ο συνδυασμός καλεί όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από κομματικές διαφορές, να συσπειρωθούν και χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και αυταπάτες, ν' αντικρίσουν την πραγματικότητα κατάματα και να παλέψουν ενάντια σ' αυτήν την πολιτική της κυβέρνησης.

  • O συνδυασμός "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" καλεί τις γυναίκες σε εκδήλωση σήμερα στις 7.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

- "Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοινωνική πρόνοια και γυναίκες", με εισηγήτρια την Ρ. Μουστεράκη.

- "Εικαστική παρέμβαση από γυναίκες στη Θεσσαλονίκη - Το εικαστικό μέλλον", με εισηγήτρια την Κ. Κελεσοπούλου.

- "Θέατρο, πολιτιστικά, Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πολιτιστική Πρωτεύουσα", με εισηγήτριες τις Ε. Πήττα και Ε. Μακίσογλου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ