Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τετραήμερο εκδηλώσεων για τους 200 εκτελεσθέντες

Αρχισαν χτες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, με την πορεία προς το Σκοπευτήριο, οι εκδηλώσεις για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.

Σήμερα στις 8.30 μμ,στην αίθουσα εκδηλώσεων, θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ σχετικού με την εκτέλεση των 200. Αύριο επίσης στις 8.30 μμ,στην κεντρική πλατεία της πόλης, χορευτικά συγκροτήματα θα καλύψουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το Σάββατο στις 5.30 μμ Εκκίνηση Ανώμαλου Δρόμου από το Σκοπευτήριο και στις 8 μμ άφιξη λαμπαδηδρομίας από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Τέλος, την Κυριακή 10-5-98 στις 10 πμ πορεία από το Παλιό Δημαρχείο προς το Σκοπευτήριο και απότιση φόρου τιμής στους εκτελεσμένους. Οι αντιστασιακοί - μέλη της ΠΕΑΕΑ με τα λάβαρά τους θα συμμετάσχουν στην πορεία και εκπρόσωπος από τα Κεντρικά Γραφεία θα μιλήσει στο Σκοπευτήριο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα δοθεί συναυλία στην πλατεία.

  • Πούλμαν για την εκδήλωση της Κυριακής δρομολογούν τα παρακάτω παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ: Ιλίου (Ανω Λιόσια) στις 9 πμ από το δημαρχείο, Κορυδαλλού στις 9.30 πμ από την Πλ. Ελευθερίας, Ν. Ηρακλείου στις 9 πμ από τα "Τρία Αστέρια" και Πετρούπολης στις 9.30 πμ από το δημαρχείο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ