Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης

Σύσκεψη - συζήτηση για τα οξυμένα προβλήματα που δημιουργεί η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην περιοχή και η επέμβαση των Αμερικάνων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο Κοσσυφοπέδιο,γενικότερα στα Βαλκάνια, την Ανατ. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, πραγματοποιούν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου, Παραρτήματα της ΕΕΔΥΕ, σήμερα Σάββατο, 28 Μάρτη 1988 στις 11.00 πμ,στο Φιλοτεχνικό Ομιλο Τρίπολης και καλούν τους φίλους της ειρήνης και ιδιαίτερα τη νεολαία να πάρουν μέρος.

Επίσης θα προγραμματιστούν οι δραστηριότητες του κινήματος ειρήνης με αποκορύφωμα τη φετινή πορεία ειρήνης της Κερασίτσας, στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ημερίδα για την ειρήνη στον Ταύρο

Η ΕΕΔΥΕ και οι Επιτροπές Ειρήνης Ταύρου, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης διοργανώνουν ημερίδα τη Δευτέρα 30 Μάρτη, στις 5.30 μ.μ., στο δημαρχείο Ταύρου με θέματα:

1. Ειρηνική συμβίωση και φιλία των λαών Ελλάδας - Τουρκίας ή υποταγή στις επιλογές του ΝΑΤΟ; Εισηγητής ο Θ. Παφίλης, γενικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

2. Το ΝΑΤΟ και η νέα δομή του - απειλή κατά της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας των λαών. Εισηγητής ο Α. Αντανασιώτης, μέλος του ΔΣ του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ).

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Γιάννης Τσούμας από την Κίνηση "Δημοσιογράφοι για την Ειρήνη στο Αιγαίο", Θεοχάρης Παπαμάργαρης πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), Παναγιώτης Βακαλόπουλος δήμαρχος Ταύρου, Θανάσης Παπαρήγας δημοσιογράφος, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη.

  • Για τη μεταφορά καθώς και την επιστροφή των συμμετεχόντων στην ημερίδα, οι Επιτροπές Ειρήνης βάζουν πούλμαν τα οποία θα αναχωρήσουν από τη Ν. Σμύρνη στις 5.00 μμ από την οδό Ομήρου 68 (πρώην κινηματογράφος "Ελση") και από την Καλλιθέα επίσης στις 5.00 μμ από την πλατεία Δαβάκη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ