Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ
Ξεκινάνε πάλι από την Ακτή Μιαούλη

"Οι ηρωικές απεργίες του '96 και '97, οι οργανωμένες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο των δουλεμπορικών γραφείων, μπορούν να επαναληφθούν και θα επαναληφθούν".Αυτό τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση ΠΕΜΕΝ και "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ",που διοργανώνουν πανναυτεργατική σύσκεψη,την Πέμπτη 12 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΠΝΟ και καλούν όλους τους ναυτεργάτες να πάρουν μέρος.

"Οι ναυτεργάτες - σημειώνεται - δεν έχουν κανένα περιθώριο αναμονής. Εχουν υποχρέωση να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας και να δώσουν το αγωνιστικό τους "παρών" ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους εργάτες, τους αγρότες και τους συνταξιούχους που συγκρούονται μ' αυτή την πολιτική δίνοντας τη μάχη της επιβίωσης και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους".

"Οι αγώνες - υπογραμμίζεται - επιβάλλεται να οργανωθούν. Ξεκινάμε πάλι από την Ακτή Μιαούλη, ξεκινάμε μέσα από κάθε καράβι. Συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας. Ο υπουργός, οι εφοπλιστές, οι δουλέμποροι, οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΠΝΟ θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή των ναυτεργατών, με τις μαζικές κινητοποιήσεις των ανέργων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ