Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να μην επικυρωθεί η Συνθήκη του Αμστερνταμ

Ενημερωτική συγκέντρωση για τα ορατά αποτελέσματα των συνθηκών Μάαστριχτ, Αμστερνταμ, Σέγκεν, αλλά και όσων αυτές συνεπάγονται, όπως "πρόγραμμα Σύγκλισης", "Λευκή Βίβλος", "Πράσινη Βίβλος", πραγματοποίησε το Συνδικάτο Οικοδόμων το βράδυ της Τρίτης στο ΕΚΘ.

Ο ομιλητής Βασίλης Αχτσής,πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, αλλά και οι συνδικαλιστές που πήραν το λόγο, μεταξύ αυτών ο γραμματέας του ΕΚΘ Θ. Κυριακίδης και ο Β. Ρέβας μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις επιπτώσεις των συνθηκών, που έχουν άμεση σχέση με τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, τη δημόσια περιουσία που ξεπουλιέται σε ξένους, την ανεργία που καλπάζει, τον αγροτικό τομέα της οικονομίας που οδηγείται στο περιθώριο.

Οι οικοδόμοι με ψήφισμά τους απαιτούν: Να μην επικυρωθεί η Συνθήκη του Αμστερνταμ από την Ελληνική Βουλή, να ανοίξει ένας ολόπλευρος, δημοκρατικός διάλογος που θα διαλευκάνει όλες τις πτυχές και θα αναδείξει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις συνθήκες αυτές και γι' αυτό το σκοπό να διατεθούν όλα τα ΜΜΕ και να είναι ανοιχτά σε όλες τις απόψεις. Τέλος, να γίνει λαϊκό δημοψήφισμα για να εκφραστεί η γνώμη των Ελλήνων πολιτών ελεύθερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ