Τρίτη 25 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιορτάζουν τα 80 χρόνια του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Αϊ - Γιώργη Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί τους κατοίκους της περιοχής, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, να πάρουν μέρος σε σύσκεψη - συζήτηση που οργανώνει στα γραφεία της (πλατεία Αϊ - Γιώργη) αύριο Τετάρτη 26 Νοέμβρη ώρα 6.30 μ.μ. με θέμα: "Πολιτική κατάσταση - Νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης - Θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ".

  • Στις 29 Νοέμβρη η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ γιορτάζει και τιμά την επέτειο της ίδρυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Τιμά την ογδοντάχρονη ιστορική του διαδρομή στο δρόμο του για ένα καλύτερο κόσμο, τον κόσμο του σοσιαλισμού.

Τιμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές, που μέσα από τις γραμμές της Οργάνωσης έδωσαν τον αγώνα για να γίνει ο λαός μας νοικοκύρης στον τόπο του και όρθωσαν το ανάστημά τους σε κάθε μορφή καταπίεσης και ξένης επιβολής, γράφοντας μια από τις πιο ηρωικές σελίδες της νεότερης ιστορίας του. Τη σελίδα της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.

Ιδιαίτερα τιμά όλους εκείνους που στο βωμό των πιο υψηλών ιδανικών, όπως εκείνα της ειρήνης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, θυσίασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους τη ζωή.

Αυτή την 80χρονη ηρωική, αλλά και ιστορική δράση του ΚΚΕ, σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση που οργανώνουμε.

Ολοι το Σάββατο 29 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης.

  • Οι κομμουνιστές της Σητείας καλούν στη συνεστίαση που οργανώνουν για να τιμήσουν τις οκτώ δεκαετίες αγώνες και θυσίες του ΚΚΕ στα Μέσα Μουλιανά το Σάββατο 29 Νοέμβρη και ώρα 7.00 μ.μ. Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει φαγητό, μουσική, συζήτηση και έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του Κόμματος.
  • Εκδήλωση - συζήτηση για τα 80 χρόνια αγώνων του ΚΚΕ, στην πρωτοπορία των αγώνων της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας, οργανώνουν οι ΚΟΒ Αγ. Νικολάου Αχαρνών και η ΚΟΒ ΕΒΕ Αχαρνών, την Πέμπτη 27.11.97 ώρα 7.00 μ.μ. στα γραφεία (Αχαρνών 297).Καλούν το λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος για το δυνάμωμα του Κόμματος, που με την επαναστατική του θεωρία και την πρωτοπόρα δράση του στέκεται οδηγός, καθοδηγητής και υπερασπιστής των κατακτήσεων των εργαζομένων και του λαού.
  • Η ΚΟΒ Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στις 28 Νοέμβρη ώρα 9.30 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο ΕΡΜΗΣ (Ελλης 15 Δάφνη) προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι, οι οπαδοί και τα μέλη του Κόμματος
  • Η Κομματική Οργάνωση Α. Κυψέλης του ΚΚΕ και το Τμήμα Οικοδόμων οργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση για τα 80χρονα του τιμημένου ΚΚΕ, στις 29.11.97 στην κοσμική ταβέρνα Η ΖΩΗ (Φαιδριάδων 81 Ανω Κυψέλη τηλ. 8615.562).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ