Παρασκευή 21 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκκληση της "Δημοκρατικής Μέριμνας"

Η "Δημοκρατική Μέριμνα" πραγματοποιεί οικονομική πασχαλινή εξόρμηση, με σκοπό - όπως πάντα - την ενίσχυση των οικονομικών της για την παροχή μιας πρόσθετης βοήθειας στους ανθρώπους που περιθάλπει.

Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης, που σήμερα, ύστερα από τόσα χρόνια και μετά τόσες θυσίες τους για την πατρίδα, στερούνται κάθε πόρου ζωής και ασφαλιστικής κάλυψης και αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά πρόβλημα επιβίωσης, καθώς η υλική αποκατάστασή τους από το κράτος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ετσι, το βάρος της περίθαλψης των ανθρώπων αυτών έχει αναλάβει εδώ και 20 χρόνια η "Δημοκρατική Μέριμνα", που με πενιχρά οικονομικά μέσα από συνδρομές των μελών και προσφορές φίλων της προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες τους με μικρά χρηματικά βοηθήματα σε μηνιαία βάση και παροχή στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το χρέος αυτό της "Δημοκρατικής Μέριμνας" απαιτεί οικονομικούς πόρους, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να εξευρεθούν. Γι' αυτό και για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των εορταστικών ημερών του Πάσχα που έρχεται, οργανώνει κι εφέτος την καθιερωμένη πασχαλινή οικονομική εξόρμηση.

Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία της "Δημοκρατικής Μέριμνας" (Ακαδημίας 78 - 38.22.776) και στην Εθνική Τράπεζα (Υποκ. Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ