Πέμπτη 16 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ"
Την παρέμβαση εισαγγελέα, ζητούν οι εργαζόμενοι

Την παρέμβαση εισαγγελέα, για να ριχτεί άπλετο φως στις καταγγελίες του τέως γενικού διευθυντή της "Ολύμπικ Κέτερινγκ" Γ. Κουτσογιάννου για "απόπειρες ατασθαλιών" και "νέα γενιά τρωκτικών", ζητούν οι εργαζόμενοι στην εταιρία.

Από την πλευρά του, ο απομακρυνθείς γενικός διευθυντής συνεχίζει να κρατά μυστικά τα χαρτιά του, αλλά μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να τεκμηριώσει με στοιχεία τις καταγγελίες του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει "ατράνταχτα ντοκουμέντα". Για τον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών Θ. Τσούρα,ο Γ. Κουτσογιάννος υποστήριξε ότι "είναι υποχείριο" της εντεταλμένης συμβούλου της "Ολύμπικ Κέτερινγκ" Ρ. Βλαχοπούλου,για να εξασφαλίσει την εύνοια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο η κυβέρνηση, όσο και η Ρ. Βλαχοπούλου,που κατά τις καταγγελίες Κουτσογιάννου καθαιρέθηκε "για απόπειρες ατασθαλιών" από την Επιτροπή Προμηθειών, απαξιούν να πάρουν θέση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Βενιζέλος,απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, παρέπεμψε στη δήλωση Τσούρα,που προτρέπει τον καταγγέλλοντα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Το ίδιο έκανε και η Ρ. Βλαχοπούλου: Απέφυγε να απαντήσει στις βαριές καταγγελίες σε βάρος της και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών, επιδιώκοντας, προφανώς, υπουργική κάλυψη. Στο μεταξύ, οι καταγγελίες Κουτσογιάννου έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην "Ολύμπικ Κέτερινγκ" και το θέμα απασχόλησε χτες το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ