Κυριακή 22 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βραβεία σε αριστούχους

Στις 11 Νοεμβρίου έγινε στο εντευκτήριο του ΕΔΟΕΑΠ η ετήσια βράβευση των παιδιών ασφαλισμένων του Οργανισμού, που αποφοίτησαν φέτος με άριστα από το Λύκειο ή εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Βραβεύτηκαν 23 αγόρια και κορίτσια.

Σε κάθε βραβευθέντα ο ΕΔΟΕΑΠ απένειμε τιμητικό δίπλωμα και επέδωσε επιταγή 300.000 δραχμών. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ορέστης Φαράκος.

Τα 23 αγόρια και κορίτσια που βραβεύτηκαν είναι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ του Παναγιώτη, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ του Γεωργίου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΤΣΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του Νικολάου, ΚΩΝ/ΝΑ ΡΗΓΟΥ του Γεωργίου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του Αρη, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ του Κων/νου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΗΣ του Γεωργίου, ΣΩΣΑΝΑ ΝΙΞΑΡΛΙΔΗ του Χαράλαμπου, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ του Λάζαρου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ του Δημητρίου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΤΟΥΖΗ του Βασιλείου, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΙΤΩΡΟΣ του Σωτηρίου, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Χρήστου, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ του Νικολάου, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ του Αναστασίου, ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ του Κων/νου, ΑΛΕΞΙΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ του Κυριάκου, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ του Ιωάννη, ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ του Κίμωνα, ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΑΗΛΟΓΛΟΥ του Αντώνη, ΘΩΜΑΣ ΚΙΑΟΣ του Νικολάου.

Βραβευθέντες από τον ΕΔΟΕΑΠ με τον Πρόεδρο και μέλη τη Διοίκησης του Οργανισμού σε αναμνηστική φωτογραφία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ