Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο σφυρί δημοτικά οικόπεδα

Απόφαση για το ξεπούλημα δημοτικής ιδιοκτησίας οικοπέδων στο Μετς, για τα οποία οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να παραμείνουν δημόσια και να διαμορφωθούν σε χώρους πρασίνου και αναψυχής, αναμένεται να πάρει σήμερα η διοίκηση του δημοτικού νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ.

Σήμερα από το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, η διοίκηση του νοσοκομείου θα δέχεται τους φακέλους με τις προσφορές όσων ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα οικόπεδα. Μία ώρα αργότερα η διοίκηση του νοσοκομείου θα ανοίξει τους φακέλους και θα συνεδριάσει για να επιλέξει τους αγοραστές. Συνολικά, οι χώροι που θέλει να πουλήσει το νοσοκομείο είναι τρία οικόπεδα στο Μετς, ένα οικόπεδο και ένα κτίριο στην Πλάκα και ένα κτίριο στην Καστέλα.

Να σημειωθεί ότι κάτοικοι του Μετς, που δε θέλουν να πουληθούν και να τσιμεντοποιηθούν οι χώροι, αλλά να διαμορφωθούν σε χώρους πρασίνου, έχουν σχηματίσει επιτροπή πρωτοβουλίας, η οποία έχει συγκεντρώσει ήδη 200 υπογραφές ενάντια στην πώληση των οικοπέδων. Αντιπροσωπεία της επιτροπής θα επιδιώξει σήμερα να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου και να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση πώλησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ