Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΛΟΤΣΟΣΚΟΥΦΙ
στις πλάτες του λαού

Αλέκα Παπαρήγα: Δεν υπάρχουν σήμερα περιθώρια αυταπατών. Μετράνε τα έργα του ΠΑΣΟΚ και όχι τα προεκλογικά λόγια και τα συνθήματα

Επεισοδιακά και με στιγμές μεγάλης έντασης ξεκίνησε η πρώτη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς η ομιλία του πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, αποτέλεσε την αφορμή για την "εκρηκτική" εμφάνιση των δύο αντιμαχόμενων ομάδων.

Ταυτόχρονα, όμως, έγινε φανερό, τόσο από την εισήγηση του γραμματέα της ΚΕ, Κ. Σκανδαλίδη, όσο και του πρωθυπουργού, πως τα πραγματικά, πολλά και συνεχώς οξυνόμενα προβλήματα του λαού και της χώρας βρίσκονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα από την Πάτρα, νομίζει ότι με τα συνθήματα του '74 - '80, που ποτέ δεν τα έκανε πράξη, μπορεί να παραπλανήσει τα λαϊκά στρώματα. Τότε ο λαός πίστεψε. Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια αυταπατών. Τα έργα του ΠΑΣΟΚ μετράνε και όχι τα προεκλογικά λόγια. Λες και δεν πρόκειται για κυβερνητικό κόμμα, που έχει πει εκατοντάδες "ναι" σε επιλογές της ΕΕ και του ΣΕΒ, που γεννούν ανεργία, φτώχεια, συρρίκνωση και ξεπούλημα της παραγωγικής βάσης. Το πατριωτικό λαϊκό μέτωπο που εξάγγειλε δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάλεσμα αδράνειας και υποταγής του λαού στο ΠΑΣΟΚ και στα μεγάλα συμφέροντα.


ΣΕΛ.  2,   7  -  9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ