Τρίτη 6 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εμεινε μόνος του...

Το σοβαρότατο πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών της Αττικής είναι γνωστό, όπως επίσης και ο "έρωτας" ορισμένων προς την ξεπερασμένη και περιβαλλοντοκτόνα "λύση" των εργοστασίων καύσης των απορριμμάτων.

Ενας απ' αυτούς είναι και ο νομάρχης Βοιωτίας, Γ. Σταμούλης, ο οποιος δε σταματά να προβάλλει την προαναφερόμενη "λύση". Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι διαθέτει ολοκληρωμένη πρόταση, αφού προτείνει και το δάσος της Ριτσώνας, ως τόπο εγκατάστασης του εργοστασίου. Ενθαρρυνόμενος, λοιπόν, απο το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει το πρόβλημα και από το γεγονός πως η "λύση" της καύσης δεν έχει απορριφθεί απο τον "οικολόγο" υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ο νομάρχης Βοιωτίας συνεχίζει το "πλασάρισμα" της ιδέας του, ψάχνοντας να βρεί και συνενόχους.

Ετσι, πριν λίγες μέρες, έφερε την πρότασή του, ως θέμα συζήτησης και απόφασης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας. Εμεινε, όμως, εντελώς μόνος του, να την υποστηρίζει, αφού, τόσο η αντιπολίτευση, όσο και η συμπολίτευση την απέρριψαν. Ελπίζουμε, μετά την ψυχρολουσία, να μην επανέλθει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ