Τρίτη 6 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο δημοσιογράφος της Κουμουνδούρου

Ο κύριος Αποστολόπουλος της Ε-1... διέπρεψε και πάλι με τη συμπεριφορά του προς το ΚΚΕ. Τούτη τη φορά, ήταν προχτές το βράδυ. Στην αντίδραση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ γιατί από το δελτίο των 9.00 μμ απουσίαζε η είδηση με την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στις ξένες αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στο 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ, ο γνωστός "ανανεωτής" δημοσιογράφος απάντησε: "Το δελτίο είναι στην απόλυτη ευθύνη μου και εγώ θα κρίνω τι θα παίξω". Κι επειδή έκρινε, προφανώς, ότι το ΚΚΕ έπρεπε να εξοβελιστεί, ενώ την είδηση για κάποια εκδήλωση του ΣΥΝ έπρεπε να την παίζει στην ΕΤ-1 επί τρία ολόκληρα λεπτά, αυτό και έπραξε.

Η ίδια πρόκληση επαναλήφθηκε από την ΕΤ-1 και στο δελτίο των 12.00, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στο μεσημβρινό δελτίο των 3.00!

Επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν εκδηλώνεται για πρώτη φορά από τον κ. Αποστολόπουλο, ας σκεφτεί ότι το "τρις ή και το τετράκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Κι ας μάθει, ότι λογαριασμό δε δίνει μόνο στα αφεντικά του. Πρωταρχικά δίνει στο λαό και κρίνεται. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ