Παρασκευή 4 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παραιτήσεις διευθυντών στο νοσοκομείο

Στις παραιτήσεις τριών από τους βασικότερους διευθυντές του "ΠΕΠΑΓΝΗ" οδήγησε η προβληματική λειτουργία του νοσοκομείου. Οι τρεις διευθυντές με τις παραιτήσεις τους καταγγέλλουν τη διοίκηση για αδιαφορία στα χρονίζοντα προβλήματα, ενώ οι παραιτήσεις τους προκάλεσαν αναστάτωση στο νοσοκομείο για τη λειτουργία του οποίου εκφράζουν πλέον σοβαρές ανησυχίες.

Οι διευθυντές που παραιτήθηκαν είναι ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα, καθηγητής Σοφοκλής Βασιλάκης,η καθηγήτρια αναισθησιολογίας Ελένη Ασκητοπούλου και ο καθηγητής του 1ου χειρουργικού τομέα Αστέριος Κατσαμήρης.Στην ουσία πρόκειται για τους επικεφαλής των δύο σημαντικότερων κλινικών, της χειρουργικής και της αναισθησιολογικής.

Οι τρεις καθηγητές στις παραιτήσεις τους επικαλούνται σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των κλινικών τους, ενώ αναφέρονται και σε παρεμβάσεις της διοίκησης που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τη λειτουργία του νοσοκομείου. Χαρακτηριστικά επισημαίνουν ότι υπάρχει καθυστέρηση στην ανάπτυξη του χειρουργικού τομέα και καταγγέλλουν ότι έχουν δημιουργηθεί απαράδεκτες ιατρικές, νοσηλευτικές και διοικητικές νοοτροπίες στους εργασιακούς χώρους, οι οποίες πρυτανεύουν σε κάθε προσπάθεια και τη "σαμποτάρουν".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ