Σάββατο 12 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΠ
«Οι υποψήφιοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να τους εξαπατήσουν»

Δήλωση συμπαράστασης του Γιώργου Μαυρίκου, υποψήφιου υπερνομάρχη Αθήνας - Πειραιά με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Ο Γιώργος Μαυρίκος
Ο Γιώργος Μαυρίκος
Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για σταθερή και μόνιμη δουλιά, εξέφρασε, σε χτεσινή δήλωσή του, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ).

Ο Γ. Μαυρίκος, με αφορμή και τη 48ωρη απεργία των εργαζομένων, που έληξε χτες, καταδεικνύει τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των υποψήφιων νομαρχών που τα κόμματα αυτά στηρίζουν, για την ομηρία και απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις σχετικές διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων των ΚΕΠ με μόνιμο προσωπικό, εξαιρούνται παραπάνω από 1.000 εργαζόμενοι, οι οποίοι δουλεύουν εδώ και χρόνια με συμβάσεις έργου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Μαυρίκου έχει ως εξής:

«Οι υποψήφιοι υπερνομάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καλό είναι να σιωπούν και όχι να προσπαθούν να εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά τους συμβασιούχους στα ΚΕΠ, δίνοντας υποσχέσεις τη στιγμή που οι πολιτικές των κομμάτων τους - των κομμάτων που τους στηρίζουν - είναι που έχουν οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην απόγνωση και στην αβεβαιότητα. Η ΝΑΣ είναι στο πλευρό των αγώνων αυτών των εργαζομένων. Συμμετέχει, οργανώνει, δρα για τη μονιμότητα και την πλήρη απασχόληση όλων αυτών των εργαζομένων γιατί πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να είναι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Πρέπει όλοι οι μισθωτοί να είναι με πλήρη και σταθερή δουλιά, με καλό και πλήρη μισθό, με ουσιαστικά ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ