Σάββατο 12 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Σάββατο 12 Αυγούστου
  • Στις 9 π.μ. ο Σ. Κουκούμης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος στη Μεσσηνία, θα περιοδεύσει στα καταστήματα και τη λαϊκή αγορά της Κυπαρισσίας και ο Π. Παπανδρέου, υποψήφιος της ΝΑΣ Μεσσηνίας, στο Διαβολίτσι Ανδανίας.
  • Στις 7 μ.μ. ο Π. Παπανδρέου, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Παραπούγκι, Δεσύλλα και Κ. Μέλπεια. Ο Π. Καλαρίτης, υποψήφιος της ΝΑΣ Μεσσηνίας, στον Πύργο, στο Νιοχώρι και στη Στούπα, ο Γ. Νικόπουλος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, στον Κορδία Καλαμάτας και ο Δ. Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης Μεσσηνίας, στη Μάνεση και ομιλία στη Στέρνα.
Αύριο, Κυριακή 13 Αυγούστου

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Αίγινας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της εκκλησίας της Κυψέλης με ομιλητή τον Νίκο Σιμερδάνη, υποψήφιο δήμαρχο.

Πέμπτη 17 Αυγούστου
  • Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» Σπύρος Χαλβατζής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΚΑΤ στις 12 το μεσημέρι.
  • Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Αθήνας της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Κώστας Μαρκέτης και Λέτα Μεθωνιού θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Πολυκλινική Αθηνών στις 9 π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ