Παρασκευή 3 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ο Μπρέιντι Κίσλινγκ, το κέντρο των υποκλοπών ήταν η αμερικάνικη πρεσβεία!

Σύμφωνα με τον Μπρέιντι, οι υποκλοπές έγιναν με την έγκριση, γνώση και εποπτεία του τότε Αμερικανού πρέσβη Τόμας Μίλερ (εδώ σε συμμαχικό και φιλικό ενσταντανέ με τον κ. Γ. Παπανδρέου).

*

Βεβαίως, ο κ. Μίλερ (γνωστός και ως «ανθύπατος») αποχώρησε από πρέσβης τέλη του 2004. Αλλά και επί του διαδόχου του, του κ. Ρις, οι υποκλοπές συνεχίζονταν. Επιπλέον, σας θυμίζουμε ότι τις προάλλες στη Βουλή ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει από την κυβέρνηση, αν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή των ΗΠΑ στις υποκλοπές, να απελαθεί ο Αμερικανός πρέσβης.

*

Απ' ό,τι φαίνεται τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως δε θα τα θεωρεί «επαρκή» ο κ. Παπανδρέου. Ειδάλλως δε θα τον κρατούσε τίποτα! Θα είχε «γυαλίσει» το μάτι του! Και θα είχε σπεύσει ο ίδιος να κάνει αυτό που (υποτίθεται) καλεί την κυβέρνηση: να ζητήσει την απέλαση του Αμερικανού!

(Σ.σ.: Μη γελάτε! Εχετε καμιά αμφιβολία ότι ο κ. Παπανδρέου δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του όσον αφορά επέμβαση των ΗΠΑ στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις;)...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ