Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κανένας εφησυχασμός! ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ το κίνημα κατά του «μνημονίου»

Η ΚΕ του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αντιταχτούν σε κάθε επιχείρηση σπίλωσης του σοσιαλισμού. Το σοσιαλισμό έχουν κάθε δικαίωμα να τον κρίνουν οι λαοί, όχι οι ιμπεριαλιστές που τον πολέμησαν με όλα τα μέσα...

  • Η ΚΕ του ΚΚΕ χαιρετίζει όλες και όλους που ύψωσαν τη φωνή τους δίπλα στη φωνή των κομμουνιστών και καταδίκασαν απερίφραστα το «αντικομμουνιστικό μνημόνιο».
  • Το «αντικομμουνιστικό μνημόνιο» δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης
  • Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Το κίνημα καταδίκης του «μνημονίου» είναι ανάγκη να συνεχιστεί και να δυναμώσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να αφυπνίσει και νέες συνειδήσεις.
  • Η απόκρουση του αντικομμουνισμού και συνολικά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας απαιτούν την ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ, την πιο αποφασιστική προώθηση της στρατηγικής του μέσα στα λαϊκά στρώματα.
  • Το ΚΚΕ θα συμβάλει στην αναζωογόνηση του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, στο συντονισμό της κοινής δράσης των αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων στη βάση συγκεκριμένων στόχων.
  • Η ζωή έχει δείξει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα, που έχει πολιτική και στρατηγική επεξεργασμένη, αποτελεί δύναμη αφύπνισης και οργάνωσης, δύναμη ικανή να εμπνεύσει μαζικά το λαό και τη νεολαία.

ΣΕΛ.  7   -   8

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ