Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ξύπνησε» και η ΔΕΗ...

Ενα μήνα συμπλήρωσαν ήδη στη μάχη της περιφρούρησης οι εργάτριες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ», οι οποίες συνεχίζουν την κατάληψη του εργοστασίου από τις 2 Γενάρη. Ενώ λοιπόν ο πολύμηνος αγώνας τους, που διεξάγεται για περισσότερους από πέντε μήνες, προκειμένου να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και να μη χάσουν τη δουλιά τους, βρίσκεται σε πορεία κορύφωσης, η ΔΕΗ απειλεί να τις ...βυθίσει στο σκοτάδι!

Απόφαση ιδιαίτερα ...«επιλεκτική» και καθόλου τυχαία, ούτε απλά «ανάλγητη» όπως, ίσως, τη χαρακτηρίσει κάποιος. Κι αυτό γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες η ΔΕΗ δεν είχε ενοχλήσει καθόλου τους ιδιοκτήτες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» που, ανάμεσα στα τόσα χρέη τους, δεν είχαν εξοφλήσει ούτε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Σήμερα, όμως, έρχεται η διοίκηση της ΔΕΗ, ένα μόλις μήνα μετά την κατάληψη του εργοστασίου απ' τις εργάτριες και ανακοινώνει ότι, μεθαύριο Πέμπτη, θα κόψει το ρεύμα στο εργοστάσιο!

Την απαράδεκτη αυτή αντεργατική ενέργεια καταδικάζει με τον πιο δριμύ τρόπο η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων στην Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό και το Δέρμα (ΟΕΚΙΔΕ), προχωρώντας αύριο το πρωί, 10 π.μ., σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Χαλκοκονδύλη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ