Σάββατο 19 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση για τη «Ζώνη»

Σε συγκέντρωση καλούν όλους τους εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης οι Διοικήσεις των Σωματείων τους για να συζητήσουν μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν, τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στις 6.30 μ.μ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η διαπραγμάτευση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2006, το Συνταξιοδοτικό, η επιδότηση ανέργων μέχρι να βρουν δουλιά, τα μέτρα ανάπτυξης και υποδομής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, οι εξελίξεις στη ΝΑΥΣΙ.

Παράλληλα, οι Διοικήσεις των Σωματείων έχουν αποφασίσει σαν πρώτη απάντηση στην αδιαφορία της κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την κήρυξη παύσης εργασιών την Τετάρτη 23 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι και συγκεντρώσεις στο Μόλο της ΔΕΗ και στο Παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου στο Πέραμα. Στη συνέχεια, με πούλμαν θα μεταβούν στο υπουργείο Εργασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1.30 μ.μ., με προσυγκέντρωση στη 1 μ.μ., στην πλ. Κουμουνδούρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ