Σάββατο 19 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΔΗΣΥ
Να αποσυρθεί τώρα!

Την άμεση απόσυρση του απαράδεκτου αυτού εγγράφου ζητάει η ΤΑΔΗΣΥ και καταγγέλλει την απόπειρα τρομοκρατίας, φακελώματος και εκβιασμού σε βάρος χιλιάδων συμβασιούχων. Στην ανακοίνωσή της η ΤΑΔΗΣΥ σημειώνει:

«Με αγανάκτηση η Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συσπείρωση (ΤΑΔΗΣΥ) καταγγέλλει το από 17 Νοέμβρη!!! (μέρα εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο) έγγραφο του υφυπουργού ΥΠΕΣΔΑ, με το οποίο ζητείται από τους!!! μόνιμους εργαζόμενους στα ΚΕΠ να αποστείλουν τα ονόματα των συμβασιούχων εργαζομένων που δεν προσήλθαν στην εργασία τους κατά την ημέρα της απεργίας στις 10 Νοέμβρη.

Πρόκειται για μια ενέργεια που θυμίζει άλλες μαύρες εποχές και εμπεριέχει και κατάδοση και τρομοκρατία και εκβιασμό και φακέλωμα και απαγόρευση στο δικαίωμα της απεργίας για τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους καταδικασμένους και από τη σημερινή κυβέρνηση όπως και από την προηγούμενη στην πολιτική και εργασιακή ομηρία του συμβασιούχου.

Εδώ αναδείχνονται και οι μεγάλες ευθύνες της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ, που στο τελευταίο συνέδριό της, καταψήφισε πρόταση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, για καταστατική ένταξη, με πλήρη δικαιώματα, όλων ανεξαίρετα των συμβασιούχων που εργάζονται στο δημόσιο στα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία. Γεγονός που θα τους έδινε τη στοιχειώδη συνδικαλιστική κάλυψη και στο δικαίωμα στην απεργία.

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο δημόσιο απαιτούν την άμεση απόσυρση του απαράδεκτου αυτού εγγράφου του ΥΠΕΣΔΑ και θα πρωτοστατήσουν για να καταδικαστεί και έμπρακτα αυτή η ενέργεια, αλλά και για να αποκτήσουν το δικαίωμα στην πλήρη και μόνιμη εργασία με πλήρη δικαιώματα οι συμβασιούχοι και όλοι οι εργαζόμενοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ