Σάββατο 20 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το υπόστρωμα των ιδιωτικοποιήσεων

Βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στα μαγειρεία του Βενιζέλειου νοσοκομείου στην Κρήτη, διαπιστώνει έκθεση των εποπτών Υγείας, μετά τη διενέργεια σχετικού ελέγχου, που έγινε προχτές Τετάρτη στο νοσοκομείο. Την έκθεση έδωσε χτες στη δημοσιότητα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, συνοδεύοντάς τη με ολοσέλιδο δελτίο Τύπου, δίνοντας συνέχεια στην αποπροσανατολιστική και για το θεαθήναι σχετική κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί η ουσία βρίσκεται αλλού. Οι έλεγχοι που έγιναν το τελευταίο διάστημα στα μαγειρεία και κυλικεία των νοσοκομείων της Κρήτης «φωτογράφιζαν» το ίδιο συμπέρασμα, την υπαρκτή και αδιαμφισβήτητη υπολειτουργία τους. Κι ενώ, οι αρμόδιοι, με πρώτους τους κυβερνώντες, δεν προχωρούν σε κανένα μέτρο ουσιαστικής αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής, δημιουργείται το απαραίτητο υπόστρωμα για την χωρίς πολλές αντιδράσεις παράδοση και των τομέων αυτών στους ιδιώτες που πιέζουν για επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Σ' αυτό στόχευαν και αυτό το πνεύμα είχαν οι «αποκαλύψεις» για μικροελλείψεις που μετατράπηκαν σε σκάνδαλα. Τα υπόλοιπα είναι δικομματικά παιχνίδια και προφάσεις εν αμαρτίαις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ