Τετάρτη 6 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αμετανόητοι αντικομμουνιστές

Πληροφορηθήκαμε ότι στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ καταχωρήθηκε χτες το απόγευμα η εξής καταπληκτική «είδηση»: «Οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη είναι απλήρωτοι δυο μήνες. Τους οφείλονται οι μισθοί Μαΐου και Ιουνίου. Δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων ή το "κόμμα" προς τον φανερό εργοδότη (το κόμμα) ή τους αόρατους εργοδότες, τους επιχειρηματίες δηλαδή του αστικού κράτους που σκάνε τα φράγκα στο κόμμα». Και φυσικά συνεχίζει με ένα σχόλιο - οχετό ενάντια στο ΚΚΕ αλλά και στο ΠΑΜΕ.

Θα μας πείτε αγαπητοί αναγνώστες, τι θέλουμε κι ασχολούμαστε με τα εν λόγω «έγκυρα φόρουμ». Σωστά. Από το δεκανίκι του «καλού ιμπεριαλισμού», από τη συμμαχία ΣΥΝ - εργατοπατέρων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΠΑΣΚΕ και άλλων «επαναστατικών δυνάμεων», που το μόνο που επιδιώκει είναι να εγκλωβίσει υπό τη σκέπη της σοσιαλδημοκρατίας την εργατική τάξη και τη νεολαία και το λαϊκό κίνημα να παραμείνει αφοπλισμένο, μέσα στα όρια του λεγόμενου ευρωπαϊσμού, δεν μπορεί παρά να θεωρεί απόλυτα φυσιολογικές τέτοιες επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Αλλωστε εμάς, ειδικά εδώ στο «Ρ», αυτό μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Δεν τους φτάνει όμως που εκτίθενται πολιτικά. Εκτίθενται και ως... δημοσιογράφοι που στήνουν «ειδήσεις» για να τις χρησιμοποιήσουν ανάλογα. Ο καθείς εφ' ω ετάχθη...

ΥΓ. Α, ξέχασαν οι συντάκτες του κειμένου να γράψουν και για τις απλήρωτες άδειες του καλοκαιριού. Εκτός κι αν... πληροφορήθηκαν την «κόκκινη απόφαση» να μην πάρουμε φέτος ούτε μέρα άδεια... Περαστικά σας!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ