Παρασκευή 4 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ευρωσύνταγμα - νέα δεσμά για τους λαούς», διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα, 7 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το «ευρωσύνταγμα» τη Δευτέρα, 7 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ευρωσύνταγμα, νέα δεσμά για τους λαούς», που θα γίνει την Τρίτη, 8 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΝΕ Αχαΐας, Βασίλης Ασπρούλιας, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας.

-- Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για το «ευρωσύνταγμα» που θα γίνει την Τετάρτη 9 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη, διδάκτωρ Νομικής.

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για το «Ευρωσύνταγμα», την Πέμπτη 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για το «ευρωσύνταγμα» την Πέμπτη, 10 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX» στην Καλαμάτα. Εισηγητής θα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν ο Νίκος Κουτουμάνος για τις θέσεις των κομμάτων και ο Φώτης Ρηγανάκος για τα εργασιακά δικαιώματα. Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Τάκης Γκούζος.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις θέσεις του Κόμματος για το «ευρωσύνταγμα», οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, την Πέμπτη 10 Μάρτη. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 8 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ