Θα χρειαστούμε: 6 αυγά, τρία φλιτζάνια καρυδόψιχα, ενάμισι φλιτζάνι ζάχαρη, δυο φλιτζάνια αλεύρι, μια πλάκα σοκολάτα των 160 γραμ., δύο κουταλάκια μπέικιν πάουντερ και μια κουταλιά κοφτή κανέλα. Θα κοπανίσουμε τα καρύδια με λίγη ζάχαρη και θα τα ανακατέψουμε με τη σοκολάτα, που θα έχουμε τρίψει σε ψιλό τρίφτη. Θα κοσκινίσουμε το αλεύρι και θα το ανακατέψουμε με την πάουντερ. Θα βάλουμε σ' ένα μπολ τους κρόκους των αυγών και θα τους δουλέψουμε πολύ καλά με τη ζάχαρη. Θα χτυπήσουμε τα ασπράδια για να γίνουν μαρέγκα. Επειτα θα ρίξουμε στους κρόκους τα καρύδια με τη σοκολάτα, την κανέλα, λίγο αλεύρι και μαρέγκα. Εναλλάξ. Τα ανακατεύουμε ελαφρά έτσι ώστε να ενωθούν και μετά θα τα αδειάσουμε σε μια καλά βουτυρωμένη φόρμα.