Κυριακή 30 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις ΚΟ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου

Σειρά συγκεντρώσεων για την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, αλλά και άλλων θεματικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Συνεδρίου, διοργανώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Την παρουσίαση των Θέσεων θα κάνει η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην πρώην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (Βενιζέλου 55), από τις Κομματικές Οργανώσεις Αγ. Βαρβάρας.

-- Εκδήλωση με θέμα το μέλλον της Παιδείας και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Παλαιάς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη - Ρ. Φεραίου), η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Εισηγητής θα είναι ο Ελ. Βαγενάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ για την εκπαίδευση», στο Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης (Υδρας και Μνησικλέους - απέναντι από το Δημοτικό Αναψυκτήριο «ΔΗΜ. ΚΙΝΤΗΣ»), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στο κατάστημα «Πράκτικερ» του Αιγάλεω, στις 2 μ.μ. θα περιοδεύσει ο Θοδωρής Κούτρας στέλεχος του ΚΚΕ, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών.

Την Τετάρτη, 2/2

- Στις 7 μ.μ., στα γραφεία των ΚΟ Χαϊδαρίου (Καραϊσκάκη και Σκύρου). Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Στέλιο Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

- Στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σάμου από την ΚΟ Βαθέος του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ