Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Τώρα... ανακάλυψαν και πρόβλημα ανεργίας

«Προστάτη» του εισοδήματος των «εργαζομένων» και των «ελληνικών νοικοκυριών», επιχείρησε να εμφανίσει το ΠΑΣΟΚ χτες ο Ν. Αθανασάκης.

Με αφορμή τη «λογιστική» αντιπαράθεση του δικομματισμού για την απογραφή της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ βρήκε την ευκαιρία αφήνοντας στο απυρόβλητο τη νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζει να εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση ακολουθώντας το δρόμο των κυβερνήσεων των «σοσιαλιστών», να ασκήσει μια δήθεν φιλολαϊκή πολιτική.

Χτες ο Ν. Αθανασάκης δήλωσε ότι «η δήθεν απογραφή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε ένα οργανωμένο σχέδιο, μια οργανωμένη προσπάθεια για τη συνολική παραγραφή των προεκλογικών δεσμεύσεών της».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν περιορίστηκε στην αντιπολιτευτική κριτική. Ο Ν. Αθανασάκης, θυμήθηκε και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που ανακοινώθηκαν προχτές από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδας και δήλωσε: «Το πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας ήταν και είναι μεγάλο».

Εκπρόσωπος του κόμματος που κυβέρνησε για 20 χρόνια αυτό τον τόπο και τίναξε στον αέρα τα ποσοστά της ανεργίας και της μερικής απασχόλησης χτες εγκάλεσε τη ΝΔ, η οποία συνεχίζοντας στον πολιτικό δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ συντηρεί και διευρύνει την ανεργία.

«Οι πολίτες, οι άνεργοι, ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι, αυτό που περιμένουν είναι να ακούσουν τα μέτρα και τις πολιτικές που αυτή η κυβέρνηση θα εφαρμόσει για να μειωθεί η ανεργία, για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος. Και τέτοια μέτρα και τέτοιες πολιτικές δεν ακούμε». Αυτό δήλωσε χτες ο Ν. Αθανασάκης.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε ότι «για να χτυπηθεί η ανεργία χρειάζεται ανάπτυξη, χρειάζονται επενδύσεις και ο αναπτυξιακός νόμος τον οποίον η Νέα Δημοκρατία είχε πει ότι θα έφερνε, είναι ακόμα στο συρτάρι και αναγγέλλεται για τις επόμενες εβδομάδες».

Παράλληλα, ο Ν. Αθανασάκης, αναφέρθηκε και στη σκανδαλολογία, την οποία όπως είπε «δημιουργεί η ΝΔ με στόχο το ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ