Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απαράδεκτα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ο Γ. Πρετεντέρης είχε προσκαλέσει στην εκπομπή του (ΜΕΓΚΑ) εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Και πράγματι, ο Σπ. Χαλβατζής εκπροσώπησε το Κόμμα. Το εκπροσώπησε, όμως, μέχρι τη στιγμή που θα άρχιζε η εκπομπή, όχι και στην ίδια την εκπομπή!!!

Ακαταλαβίστικο; Εξηγούμεθα: Ο Γ. Πρετεντέρης δεν ανακοίνωσε την παρουσία του εκπροσώπου του ΚΚΕ, ενώ ανακοίνωσε όλο το πάνελ. Ο Σπ. Χαλβατζής διαμαρτυρήθηκε εις ώτα μη ακουόντων και δίχως να φαίνεται από το κοινό! Και βεβαίως, έτσι έχοντας το πράγμα, σηκώθηκε και έφυγε. Αλλά χτες ήταν και πάλι η μέρα του ΚΚΕ!

Η Ε. Στάη είχε προσκαλέσει εκπρόσωπο του Κόμματος, τον Αντ. Σκυλλάκο. Λίγες ώρες, ωστόσο, πριν από την εκπομπή, η πρόσκληση ματαιώθηκε! Δίχως εξήγηση σοβαρή...

Κι έγινε η εκπομπή της Στάη, με παρόντες 3 της ΝΔ, 2 του ΠΑΣΟΚ, τον Χωμενίδη και τον Κουναλάκη!!! Τι εκπροσωπούν οι δύο τελευταίοι, αδυνατούμε να το καταλάβουμε! Οπως αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητα τριών της ΝΔ και δύο του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανέναν του ΚΚΕ!

Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να εξηγήσει απαράδεκτες συμπεριφορές, τις οποίες καλό και αναγκαίο είναι να γνωρίζει ο κόσμος...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ