Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολόκληρα 15 λεπτά!

«Επεισοδιακή» ήταν η συνάντηση που είχε το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) με τον υφυπουργό Υγείας Αθ. Γιαννόπουλο, προκειμένου να συζητήσει μαζί του προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας και για το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο.

Η συνάντηση έγινε, όπως περιγράφει η ΟΣΝΙΕ σε ανακοίνωσή της, μετά από μια ώρα αναμονής στο σαλόνι του υφυπουργικού γραφείου και, τελικά, κράτησε 15 ολόκληρα λεπτά, στα οποία οι απαντήσεις που πήραν οι συνδικαλιστές ήταν από αφηρημένες μέχρι άσχετες.

Αυτό βέβαια που είπε ξεκάθαρα ο υπουργός είναι ότι το υπουργείο θα στηρίξει τους επιχειρηματίες της ιδιωτικής υγείας, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να καταρρεύσει το ΕΣΥ! Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση κλιμακώνει την υπονόμευση του εναπομείναντος δημόσιου συστήματος υγείας, για... να αντιμετωπίσει και... να αποφύγει την κατάρρευση του τελευταίου. Τους ασφαλισμένους και τους αρρώστους από μια τέτοια επικίνδυνη πολιτική ποιος θα τους προστατεύσει;


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ