Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Απίστευτη δημαγωγία

Βάλλει κατά των έμμεσων φόρων!

Συνεχίζοντας το ρεσιτάλ δημαγωγίας το ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του... ανακαλύπτει μέρα με τη μέρα τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των έμμεσων φόρων που δρομολογούνται από τον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό.

Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που παρουσίασε χτες ο Γ. Αλογοσκούφης, δήλωσε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης, «βλέπεις στο όνομα μιας ήπιας προσαρμογής το βάρος της έμμεσης φορολογίας που είναι οι αντιλαϊκότερες φορολογίες»...

Το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, σήμερα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εντελώς δημαγωγικά βάλλει κατά των «έμμεσων φόρων» και βλέπει ότι πρόκειται, όπως ανέφερε ο Ν. Αθανασάκης, για «έναν προϋπολογισμό περικοπών και λιτότητας σε ό,τι αφορά τα εισοδήματα».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ίδια στιγμή που συμφωνεί και στηρίζει τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης, επιχειρεί να παραπλανήσει τα λαϊκά στρώματα και χρησιμοποιώντας «λαϊκισμούς» να πείσει ότι ενδιαφέρεται για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, παρακάμπτοντας με επιμέλεια ότι κυβέρνησε τη χώρα για είκοσι χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ