Sportidea |
Η Ν. Ξάνθου |
Η Νίκη Ξάνθου μετά το τέλος της προσπάθειάς της ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Σταματάω. Αυτό ήταν το τέλος», είπε στις δηλώσεις της η Ξάνθου, η οποία όταν ρωτήθηκε αν αυτό είναι δήλωση, απάντησε: «Ναι, είναι δήλωση. Σταματάω». Νωρίτερα, και με το χαμόγελο στα χείλη, έκανε μια μίνι περίληψη του αγώνα. «Το πρώτο άλμα ήταν πολύ καλό αλλά άκυρο. Το δεύτερο όχι καλό και το τρίτο το ίδιο. Δεν είχα άγχος. Μετά την Χαλκιά ξέφυγα. Ηταν πραγματικά τέλειο αυτό που συνέβη σήμερα με τον κόσμο και την Φανή», είπε.
Δίπλα της, χαμογελαστή κι αυτή, η Στέλλα Πιλάτου τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που είμαι εδώ μετά το σοβαρό τραυματισμό μου. Ευχαριστήθηκα την αποθέωση του κόσμου. Δηλώνω πως θα πάρω ρεβάνς του χρόνου».
Η τρίτη της παρέας, Ιωάννα Καφετζή, δήλωσε: «Η ζωή συνεχίζεται. Δε στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Ισως γιατί το είχα πάρει απόφαση πως θ' αποκλειστώ πριν αγωνιστώ. Μπορώ να πω πως το χάρηκα. Τρελάθηκα με τον κόσμο. Μετά την Φανή τρελάθηκα. Εβαλα φτερά στα πόδια αλλά δυστυχώς και πάλι δεν τα κατάφερα», συμπλήρωσε.
Στο επί κοντώ ο Μάριος Ευαγγέλου είχε άλμα στα 5,30 μ. και αποκλείστηκε από τον τελικό.
O πρωταθλητής μας των δρόμων ταχύτητας Τάσος Γκούσης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων, καθώς στην 1η ημιτελική σειρά τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 20.68.
Ο Τ. Γκούσης |
Ο Μ. Ευαγγέλου |
Ο Π. Στρουμπάκος |