Πέμπτη 26 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΗΝΑ 2004
ΜΑΚΑΜΠ Ι - ΠΑΟΚ 1-0
Εφυγε νωρίς...

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το 0-3 της Τούμπας ακολούθησε το 1-0 υπέρ των Ισραηλινών στο ματς του Ισραήλ. Σκιά των εαυτών τους, οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά τώρα είναι που η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη.

Το ματς άρχισε με το «δικέφαλο» να δείχνει πως κάθε άλλο παρά θέση είχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και αν αυτό ακούγεται σκληρό και απόλυτο. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Λεβί Κοέν άνοιξε το σκορ για τη Μακάμπι, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ελληνική άμυνα. Ο Καραδήμος είχε κλείσει προς το σημείο του πέναλτι για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, η θέση του αριστερού μπακ είχε μείνει κενή, με αποτέλεσμα ο άσος των γηπεδούχων να μη δυσκολευτεί να πλασάρει τον Ηλία Ατματσίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους Θεσσαλονικείς να εξακολουθούν να μην ξέρουν πού πατούν και πού βρίσκονται στο γήπεδο. Ο Κοέν βρέθηκε φάτσα με το 2-0 στο 50ό λεπτό για να σώσει ο Ατματσίδης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, έπραξε αναλόγως με προβολή ο Ουντέζε, προ του αμαρκάριστου Αντο. Τουλάχιστον, κάτι οι φωνές του Αναστασιάδη και κάτι το προσωπικό φιλότιμο, βελτίωσαν την εικόνα του ΠΑΟΚ με την πάροδο του χρόνου. Πρώτα ο Σκαρμούτσος στο 57` με κεφαλιά και στην επόμενη φάση ο Σπάσιτς, είχαν δύο καλές στιγμές, χωρίς πάντως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στράουμπερ, Τζιοβάνι, Στρουλ, Πάντσιλ, Μεσίκα, Μισαέλοφ (75` Μόοσα), Τ. Κοέν, Ρέις, Αντο (80` Ντέγο), Λ. Κοέν (85` Μπιτόν). ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Ουντέζε, Καραδήμος, Χασιώτης (78` Αμαφούλε), Φουτσίνι, Εγκωμίτης (46` Σπάσιτς), Μάρκος (46` Βαγγελής), Κούτσης, Θεοδωρίδης, Σαλπιγγίδης, Σκαρμούτσος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ