Τετάρτη 11 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Νέα επίθεση τοκογλύφων

«Γυναίκες, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, φαρμακοποιοί, ιατροί, στρατιωτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικονομικοί μετανάστες αποτελούν τα νέα "πεδία" όπου θα δώσουν τη νέα μάχη οι τράπεζες από το φθινόπωρο» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

Οι ...αμερικανιές

«Ορισμένοι από τους "εκλεκτούς" που παρακολούθησαν την πρόβα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λένε ότι όλα ήταν ωραία και καλά, μόνο που σε κάποιο σημείο οι παρουσιαστές έκαναν διάφορες "αμερικανιές" (μεταφέρουμε τον χαρακτηρισμό όπως τον ακούσαμε). Θα είναι κρίμα αν η εντύπωσή τους αποδειχθεί αληθινή...» (το σχόλιο στο ΕΘΝΟΣ).

Oh! My God!

«Τι δράμα κι αυτό! Πριν προλάβουμε να καμαρώσουμε την εθνική μας ομάδα του μπέιζμπολ εντοπίστηκαν δύο παίκτες της "ντοπέ"! Πόσο λυπηρό, Θεέ μου...» (το σχόλιο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Χαρούλες

«Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει μετά 37 χρόνια, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του, Αννα Μαρία, αφού ως επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν των Αθανάτων το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Αυτογνωσία;

«Χωρίς μια ξεκάθαρη στρατηγική αποχώρησης από το Ιράκ και πρόοδο προς την επίλυση του Μεσανατολικού, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε νέες επιθέσεις όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου» (ο Michael Rose στους «New York Times»/TO BHMA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ