Περισσότεροι από 3.180 αθλητές, συνοδοί, επίσημοι, χορηγοί και δημοσιογράφοι, αναμένεται να φτάσουν σήμερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), με 710 προγραμματισμένες πτήσεις.
Μέχρι χτες είχαν αφιχθεί αεροπορικώς στην Αθήνα περίπου 20.000 μέλη της Ολυμπιακής Οικογένειας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΑΑ. Αναλυτικά, το χτεσινό πρόγραμμα του ΔΑΑ περιλάμβανε 676 πτήσεις.
Οι 530 ήταν τακτικές, οι 14 έκτακτες και οι 132 γενικής αεροπορίας. Επίσης, χτες βράδυ, έφτασαν με ειδική εμπορευματική πτήση από το Λούτον του Λονδίνου, 30 άλογα πέντε ολυμπιακών αποστολών (ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Βελγίου). Προχτές Δευτέρα, ο ΔΑΑ εξυπηρέτησε συνολικά 632 πτήσεις. Οι προγραμματισμένες πτήσεις αποτέλεσαν το 87,6% του συνόλου, οι έκτακτες το 3,1% και οι γενικής αεροπορίας το 9,3%.