Τετάρτη 11 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΗ ΜΙΛΑΣ - ΜΗ ΓΕΛΑΣ

ΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ; ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ; «Ας υποσταλεί η σημαία της αυστηρής κριτικής, όσο θα διαρκέσουν οι Αγώνες. Δεν το υπαγορεύει η καλή αγωγή ούτε το επιβάλλει κάποια σύμβαση καθεστωτικής υφής. Πρόκειται για το αυτονόητο: Στις γιορτές και στους Αγώνες ως και οι θανάσιμοι εχθροί κλειδώνουν τα όπλα» (ο Γ. Τριάντης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΟΙ ΣΠΡΙΝΤΕΡ: «Ο δρ Σόνκσεν, ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία του αντι ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, καταγγέλλει ότι το τεστ για την ανίχνευση αναβολικού αγαπημένου στους σπρίντερ ήταν στο τελικό στάδιό του έξι μήνες πριν από τους αγώνες του Σίδνεϊ, αλλά η διαφωνία του Σάμαρανκ με τον τότε υπεύθυνο της ΔΟΕ για το αντι ντόπινγκ ματαίωσε την εφαρμογή του τεστ» (το άρθρο στην ΑΥΓΗ).

ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! «Σε «προληπτική απομόνωση» έχουν τεθεί τις τελευταίες ημέρες αλλοδαποί που ζουν στην Αθήνα και φέρεται ότι έχουν επαφές με ισλαμικές οργανώσεις. Περίπου δέκα άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτα ετέθησαν υπό περιορισμό σε χώρο ελεγχόμενο από τις μυστικές υπηρεσίες. Ο πιο πιθανός τόπος απομόνωσης είναι το κέντρο συνεκπαίδευσης Ελλήνων και ξένων πρακτόρων στον Υμηττό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Πρόκειται για απομονωμένη περιοχή - την περίοδο της χούντας εκεί ήταν η έδρα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ